ÁrKözPont automotor termékkereső


Cabrio tető tisztító habKifejezetten cabrio tető tisztítására készített hab, mely hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket, a vízkőfoltokat, a madárürüléket és az olajfoltokat. Biztonságosan használhatja bármilyen cabrio tetőn és a fényezést sem károsítja. Textil, vinil és mohair tető anyaghoz is használható. A szóróflakon úgy van kialakítva, hogy bármilyen irányból hatékonyan fújható a hab, azaz 360°-ban forgaható, így a leghatékonyabban tudja felhasználni a tisztító szert. A folyamat végeztével impregnálásra van szükség, melyhez az Autolang Cabrio tető impregnáló spray-t ajánljuk. Használata:1. Porszívózza ki a tetőt amennyire csak tudja.2. Alaposan rázza fel a palackot, majd egyenletesen fújja szét a habot a száraz felületen.3. Várjon 2-3 percet.4. Tisztítsa meg egy puha kefe vagy egy szivacs segítségével a tetőt.5. Porszívózza ki a felületet.6. Ha a szennyeződés igényli, akkor ismételje meg az eljárást a szennyezett felületen.7. Impregnálja a tetőt a tisztítás elkészültével.Kiszerelés: 400 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Cabrio tető tisztító hab spray 400 ml autoland step 1. (Tisztító, ápoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Cabrio tető tisztító hab spray 400 ml autoland step 1. árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Cabrio tető tisztító hab spray 400 ml autoland step 1. árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Cabrio tető tisztító hab spray 400 ml autoland step 1. (Tisztító, ápoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.