ÁrKözPont automotor termékkereső


Cabrio tető impregnálóKifejezetten cabrio tető impregnálására fejlesztett spray, mely visszaállítja a cabrio tetők védelmi képességét. A tetőt ellenállóvá teszi a környezeti katásokkal szemben. Véd az UV sugárzás káros hatásaival szemben, továbbá hosszan ellenáll a savas esőnek is. A rákerült madárürülék és egyéb szennyeződés könnyebben eltávolítható az impregnálás után. Továbbá élénkíti a cabrio tető színét. Mindenfajta cabrio tető anyagra használható, mint pl. ponyva, vinil, textil és mohair. A palack 360°ban működtethető, így a kényelmesen és hatékonyan lehet az impregnálóval dolgozni. Használata:1. Tisztítsuk meg a felületet Autoland Cabrio tető tisztító sprayvel.2. A kezelt felület legyen teljesen száraz.3. Erősen rázza fel a flakont.4. Egyenletesen vigye fel a impregnálót a felületre.5. Hagyja megszáradni.Kiszerelés: 600 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Cabrio tető impregnáló spray 600 ml autoland step 2. (Tisztító, ápoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Cabrio tető impregnáló spray 600 ml autoland step 2. árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Cabrio tető impregnáló spray 600 ml autoland step 2. árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Cabrio tető impregnáló spray 600 ml autoland step 2. (Tisztító, ápoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.