ÁrKözPont automotor termékkereső


Sonax fényszóró polírozó készletPolírozza a sárga és matt fényszórókat, tömíti és védi a kezelt felületeket. Helyreállítja a fényszórók eredeti állapotát. Költséghatékony készlet a megsárgult, matt műanyag fényszórók kézi helyreállításához. 2 egyszerű lépésben: a sárguló, tompultság és a kisebb karcolások eltávolítása, majd a kezelt felületek tartós lezárása és védelme a megújult kifakulástól. Emellett a fényszóró vonzó megjelenése értéknövelő hatással van az egész járműre, a javított fénykibocsájtás fokozza a biztonságot közúti forgalomban, segít látni és látszani. A készlet alkalmazása elegendő 1 pár fényszóróra.Kövesse a csomagoláson található magyar nyelvű használati útmutatót
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Fényszóró helyreállító készlet sonax 04059410 (Polírozógép) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Fényszóró helyreállító készlet sonax 04059410 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Fényszóró helyreállító készlet sonax 04059410 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Fényszóró helyreállító készlet sonax 04059410 (Polírozógép) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.