ÁrKözPont automotor termékkereső


Olajmaradvány eltávolítóSzerelési munkák következtében betonon, vagy kövön található olajfoltok eltávolítására alkalmazható spray. Ideális választás minden olyan helyen ahol a talajra kerülhet bármilyen ásványi olaj. Használata:-Alaposan rázza fel a palackot.-A permetnek szobahőmérsékletűnek kell lennie!-Bőségesen fújja be az olajfoltot a sprayvel, majd várjon míg kifejti hatását.-Az olaj porrá fog alakulni a formulának köszönhetően és nagy része felszívódik.-A keletkezett anyagot egy kefével távolítsa el.-Szükség esetén ismételje a kezelést
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Olajfolt eltávolító spray 500 ml motip 090400 (Tisztító, ápoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Olajfolt eltávolító spray 500 ml motip 090400 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Olajfolt eltávolító spray 500 ml motip 090400 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Olajfolt eltávolító spray 500 ml motip 090400 (Tisztító, ápoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.