ÁrKözPont automotor termékkereső


Ragasztómaradvány és tömítéseltávolító sprayA gépjárművekre illetve gépjárműalkatrészre száradt ragasztóanyagok, tömítésmaradványok, illetve megkeményedett tömítések eltávolítására alkalmazható spray. A befújás után rendkívüli hatékonysággal és gyorsasággal oldja a maradványokat. A nagy viszkozitás optimális hatékonyságot biztosít. A kifújt permetnek szobahőmérsékletűnek kell lennie. Használata:-Rázza fel a palackot!-A festett és a műanyag alkatrészeket takarja le!-Egyforma rétegben dolgozzon.-Fújja fel a maradványra a spray, hogy mindenhol érje.-Hagyja hatni 10 percig-A feloldott maradványt óvatosan vagy egy spatulával, vagy egy késsel távolítsa el.Kiszerelés: 500 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Tömítés eltávolító spray 500 ml motip 090403 (Tisztító, ápoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Tömítés eltávolító spray 500 ml motip 090403 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Tömítés eltávolító spray 500 ml motip 090403 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Tömítés eltávolító spray 500 ml motip 090403 (Tisztító, ápoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.