ÁrKözPont automotor termékkereső


Visszapillantó tükör toldóMegnöveli a belső visszapillantó tükör méretét, illetve takarja az esetleges tükör sérüléseket. Sík felülete miatt nem torzítja a látóteret. A tükör segítségével a hátsó ülésen utazók is szemmel tarthatók, legyen az gyermek vagy utas.Mérete:Szélessége: 280 mmMagassága: 65 mmA tükör felszerelése:A belső tükör felszerelése rendkívül egyszerű, csak húzza szét a kapcsokat, majd helyezze rá a jelenlegi belső tükörre.Figyelem!A tükör rendszer használata előtt tegyen próbaköröket, egy kevésbé forgalmas helyen, hogy szokja az újfajta kilátást.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Visszapillantó tükör nagyobbító 280 mm 3k-002 (Elektronika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Visszapillantó tükör nagyobbító 280 mm 3k-002 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Visszapillantó tükör nagyobbító 280 mm 3k-002 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Visszapillantó tükör nagyobbító 280 mm 3k-002 (Elektronika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.