ÁrKözPont automotor termékkereső


Univerzális visszapillantó vagy kiegészítő tükörTöbbféle alkalmazási lehetőséggel bíró belső visszapillantó tükör, mely akár használható középső tükörnek, babafigyelőnek, illetve oktató tükörnek is. A tapadókorong segítségével masszívan és pontosan oda rögzítheti ahová szeretné, de mindenképpen úgy helyezze be, hogy ne zavarja a szabad kilátásban. A tükör felülete teljesen sík, így nem torzítja a látóteret. A tükör mivel, hogy csuklón van, ezért szabadon mozgatható, fordítható, állítható. Méretei: ~180 x 60 mm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Visszapillantó tükör tapadókorongos 18 cm ar2046119 (Elektronika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Visszapillantó tükör tapadókorongos 18 cm ar2046119 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Visszapillantó tükör tapadókorongos 18 cm ar2046119 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Visszapillantó tükör tapadókorongos 18 cm ar2046119 (Elektronika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.