ÁrKözPont automotor termékkereső

Szélvédőmosó tabletta konc.nyári dyno-tab 6db-os 82646

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Szélvédőmosó tabletta konc.nyári dyno-tab 6db-os 82646Dyno-Tab szélvédőmosó tabletta:Dyno-Tab Windscreen Green ablakmosó tabletta használata nagyon egyszerű. Készítse el a gépjárműve ablakmosó folyadékát gyorsan és egyszerűen. Adjunk 1 tablettát 4 Liter vízhez. Rendkívül erős rovar és kosz eltávolító hatás. Azonnal maradék nélkül feloldódik. Nem mérgező. Szagtalan. Biológiailag lebomló. Foszfátmentes. Nem hagy csíkot vagy foltot. Téli ablakmosó folyadékhoz is hozzáadhatja az extra tisztítóhatás érdekében.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szélvédőmosó tabletta konc.nyári dyno-tab 6db-os 82646 (Ablakmosó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szélvédőmosó tabletta konc.nyári dyno-tab 6db-os 82646 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szélvédőmosó tabletta konc.nyári dyno-tab 6db-os 82646 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szélvédőmosó tabletta konc.nyári dyno-tab 6db-os 82646 (Ablakmosó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Dyno-Tab szélvédőmosó tabletta:Dyno-Tab Windscreen Green ablakmosó tabletta használata nagyon egyszerű. Készítse el a gépjárműve ablakmosó folyadékát gyorsan és egyszerűen. Adjunk 1 tablettát 4 Liter vízhez. Rendkívül erős rovar és kosz eltávolító hatás. Azonnal maradék nélkül feloldódik. Nem mérgező. Szagtalan. Biológiailag lebomló. Foszfátmentes. Nem hagy csíkot vagy foltot. Téli ablakmosó folyadékhoz is hozzáadhatja az extra tisztítóhatás érdekében.