ÁrKözPont automotor termékkereső

Szélvédőmosó téli -20c 2l mexa (kék)

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Szélvédőmosó téli -20c  2l mexa (kék)Nagy hatású szélvédőmosó folyadék, amely alkalmas gépjárművek szélvédőjének és egyéb üvegfelületek tisztítására. A fényezett felületekre, valamint a gumi és műanyag alkatrészekre nincs káros hatással. Hígítás nélkül -20 Celsius fokig biztosítja az ablakmosó fagyvédelmét. Megfelelő hígítással télen és nyáron egyaránt használható. téli időben a túlhígítás a szélvédő jegesedését és a szélvédőmosó rendszer károsodását okozhatja.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szélvédőmosó téli -20c 2l mexa (kék) (Ablakmosó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szélvédőmosó téli -20c 2l mexa (kék) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szélvédőmosó téli -20c 2l mexa (kék) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szélvédőmosó téli -20c 2l mexa (kék) (Ablakmosó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Nagy hatású szélvédőmosó folyadék, amely alkalmas gépjárművek szélvédőjének és egyéb üvegfelületek tisztítására. A fényezett felületekre, valamint a gumi és műanyag alkatrészekre nincs káros hatással. Hígítás nélkül -20 Celsius fokig biztosítja az ablakmosó fagyvédelmét. Megfelelő hígítással télen és nyáron egyaránt használható. téli időben a túlhígítás a szélvédő jegesedését és a szélvédőmosó rendszer károsodását okozhatja.