ÁrKözPont automotor termékkereső


HŰTŐRÁCS OPTIKAI TUNING (GRILL)Univerzális dekorációs elem. Az autó elejére felszerelhető, illetve méretre vágható hűtőrács. Alapvető funkciója a klíma és a hűtőborda praktikus védelme. Felszerelése:A termék felszerelése alapvető szerelési ismeretek és kézügyességet igényel. Vásárlás előtt győződjön meg autója kialakításáról és tervezze meg a felszerelés menetét.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Hűtőrács alu 100x25cm grill háló ezüst, sűrű am9751 (Sport) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Hűtőrács alu 100x25cm grill háló ezüst, sűrű am9751 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Hűtőrács alu 100x25cm grill háló ezüst, sűrű am9751 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Hűtőrács alu 100x25cm grill háló ezüst, sűrű am9751 (Sport) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.