ÁrKözPont automotor termékkereső


400 mlHasználható elektronikus alkatrészek, számítógépek, relék, csatlakozások, nyomtatott áramkörök, panelek és félvezetők tisztítására, az azokon található szennyeződés és oxidáció eltávolítására. A tisztítás után egy vízlepergető védőréteget képez a kezelt felületen, ami megvédi a további korróziótól.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kontakt spray, oxidáció eltávolító 400ml vmd52 (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kontakt spray, oxidáció eltávolító 400ml vmd52 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kontakt spray, oxidáció eltávolító 400ml vmd52 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kontakt spray, oxidáció eltávolító 400ml vmd52 (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.