ÁrKözPont automotor termékkereső


Légkondicionáló rendszerek beltéri egységeihez használható. Gombaölő hatású, megszünteti a penészedést, a rossz szagokat és ezek forrását. Meggátolhatja az allergiás reakciók kialakulását a baktériumok és mikroorganizmusok elpusztításával. Hosszan tartó és nem korrodáló hatású. Nem okoz színvesztést a kezelt felületen. Pumpás, hajtógáz nélküli. 500 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Légkondicionáló tisztító pumpás beltéri vmd17216l 500ml (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Légkondicionáló tisztító pumpás beltéri vmd17216l 500ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Légkondicionáló tisztító pumpás beltéri vmd17216l 500ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Légkondicionáló tisztító pumpás beltéri vmd17216l 500ml (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.