ÁrKözPont automotor termékkereső


Tartalom: 600 ml Ez az új összetételű műszerfalápoló rendkívüli tisztító és zsíroldó erővel rendelkezik. Semmilyen oldószert nem tartalmaz Nem hagy olajos nyomot a kezelt felületen, ellenben egy vékony, láthatatlan réteget képez, ami megvédi a különböző szennyeződésektől, portól, légköri behatástól és az UV sugárzástól. Innovatív termék, amely kiválóan megfelelő azokon a helyeken, ahol a szilikon alapú tisztítószerek nem használhatóak.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Műszerfalápoló spray 600ml vmd12 oldószermentes (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Műszerfalápoló spray 600ml vmd12 oldószermentes árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Műszerfalápoló spray 600ml vmd12 oldószermentes árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Műszerfalápoló spray 600ml vmd12 oldószermentes (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.