ÁrKözPont automotor termékkereső


Űrtartalom: 400 mlHatékonyan távolítja el a rágógumit, illetve a megszilárdult gumit mindenfajta szövet (színálló textil, farmer, pamut, sporttáska, poliészter), kárpitozott felületről, továbbá kemény burkolatokról - PVC, fa-, kő, csempe stb. A spray eltávolító hatékonysága csökkenhet hosszú szálú textíliák (pl. mikroszálas törlőkendő) esetében Használat előtt (a színmegtartás érdekében) a kezelendő textil felület kis részén végezzen próbát HasználataPermetezze kb. 5-10 cm-ről a rágógumira az anyag megfagyásáig, keményedéséig. Majd törje össze azonnal fa vagy műanyag spaklival. A törmeléket fel kell porszívózni, ha szükséges az eljárást meg kell ismételni.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Rágógumi, szilárd gumi eltávolító spray vmd92 400ml (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Rágógumi, szilárd gumi eltávolító spray vmd92 400ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Rágógumi, szilárd gumi eltávolító spray vmd92 400ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Rágógumi, szilárd gumi eltávolító spray vmd92 400ml (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.