ÁrKözPont automotor termékkereső

Akkumulátor 12v 11ah yb10l-bs(mf)

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Akkumulátor 12v 11ah yb10l-bs(mf) H: 132mm Sz: 88mm M: 145mm (+)Polaritás jobb oldal, karbantartást nem igénylő savas motor akkumlátor , Hermetikus, formatát, gyárilag aktivált, nem igényel savutántöltést, lefektetve is használható.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Akkumulátor 12v 11ah yb10l-bs(mf) (Akkumulátor) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Akkumulátor 12v 11ah yb10l-bs(mf) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Akkumulátor 12v 11ah yb10l-bs(mf) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Akkumulátor 12v 11ah yb10l-bs(mf) (Akkumulátor) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

H: 132mm Sz: 88mm M: 145mm (+)Polaritás jobb oldal, karbantartást nem igénylő savas motor akkumlátor , Hermetikus, formatát, gyárilag aktivált, nem igényel savutántöltést, lefektetve is használható.