ÁrKözPont automotor termékkereső


Cyclo C 87 kontakt sprayGyorsan száradó formula, nem hagy nyomot.  Precíziós tisztító, amely a CFC termékek helyettesítésére készült, olyan helyeken használható, ahol alacsony gyulladási hőmérsékletű oldószer használható. Azonnal eltávolítja az olajat, a zsírt, szennyeződést, forrasztási segédanyagokat és egyebeket. Használható:-elektronikus berendezésekhez-csatlakozó kivezetésekhez-számítógépek alaktrészeihez-világítás rendszerek csatlakozóihoz-csatlakozódugókhoz-áramkörökhöz-csatlakozóaljakhoz-érintkezőkhöz-műanyag elemekhez-nejlonokhoz-PVC-khezHasználati utasítás:-Permetezze közvetlenül a felületre.-Erősen szenes lerakódás esetén használjon csiszolóanyagot és a maradványokat távolítsa el permettel.-Hagyja megszáradni és szellőztesse alaposan.-Ha szükséges a kezelt felületen alkalmazzon újra kenést, vagy pótolja a szükséges anyagokat.Kiszerelés: 424 mlMade in USA
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Elektronikai tisztító (kontakt) spray cyclo c87 424 ml (Tisztító, ápoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Elektronikai tisztító (kontakt) spray cyclo c87 424 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Elektronikai tisztító (kontakt) spray cyclo c87 424 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Elektronikai tisztító (kontakt) spray cyclo c87 424 ml (Tisztító, ápoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.