ÁrKözPont automotor termékkereső


Hidegindító sprayTéli időszakban rendkívül nehezen indulnak az autók, főleg a régebbi motorral szereltek. Erre kínál azonnali megoldást ez a német kiváló minőségű motorindító spray, mely a levegőszűrő lamelláira közvetlen spriccelve segít elindítani a hideg motort. Diesel, benzines morokhoz használható, lehet akár motorkerékpár, csónak, személyautó, busz, mezőgazdasági, továbbá ipari gépek. A termék rendkívül gazdaságos, védi a motort és az akkumulátort a felesleges terheléstől. Kiszerelés: 450 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Motorindító (hidegindító spray) 450 ml mannol 9669 (Kenőanyag) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Motorindító (hidegindító spray) 450 ml mannol 9669 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Motorindító (hidegindító spray) 450 ml mannol 9669 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Motorindító (hidegindító spray) 450 ml mannol 9669 (Kenőanyag) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.