ÁrKözPont automotor termékkereső


Mannol DOT-4 fékolaj 1 literHidraulikus fékrendszerekhez ajánlott DOT 4 szabványú fékfolyadék, mely az egyik legelterjedtebb szabvány személyautók és teherautók körében. Ez a sárga fékfolyadék teljesen szintetikus, ebből kifolyólag magas a forráspontja is ( > 260°C), de extrém hidegnek is ellenáll ( -40°C ). A fékfolyadék nem bántja a fék további alkatrészeit. ABS fékrendszerekhez tökéletesen használható, de mindig kövesse a gyártó ajánlását.A fékfolyadék az alábbi szabványoknak felel meg:SAE J 1703ISO 4925FMVSS 116 DOT 4Felhasználása előtt ne nyissa ki a dobozt, csak saját csomagolásában tárolja.Kiszerelés: 1000 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Fékfolyadék dot-4 1 liter mannol 8941 (Fék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Fékfolyadék dot-4 1 liter mannol 8941 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Fékfolyadék dot-4 1 liter mannol 8941 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Fékfolyadék dot-4 1 liter mannol 8941 (Fék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.