ÁrKözPont automotor termékkereső


Bogáreltávolító sprayMagas hatásfokkal rendelkező bogáreltávolító spray, mely segítségével a szélvédőről, motorháztetőről, hűtőrácsról, lökhárítóról stb... Felhordás után szinte azonnal oldja a rovarmaradványokat, úgy hogy nem bántja a fényezést. Használata:-Fújjon közvetlenül a szennyezet felületre egy keveset a bogároldóból-Várjon 10-15 másodpercet.-Törölje le egy száraz ruhával.Kiszerelés: 500 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Rovarmaradvány-eltávolító spray 500 ml grass 118105 (Tisztító, ápoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Rovarmaradvány-eltávolító spray 500 ml grass 118105 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Rovarmaradvány-eltávolító spray 500 ml grass 118105 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Rovarmaradvány-eltávolító spray 500 ml grass 118105 (Tisztító, ápoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.