ÁrKözPont automotor termékkereső


PREVENT JÉGOLDÓ (KAPARÓFEJES) AEROSZOLAz aeroszol gépjárművek üvegfelületeinek, kirakatok, ablakok, befagyott zárak, kézifékek jégtelenítésére alkalmas. A termék töltete, valamint a kaparófej segítségével gyorsan és könnyen jégteleníthet. Optimális összetétele nagy hidegben is lehetővé teszi hatékony alkalmazását. HasználataIndítsuk be a motort, és a fűtést irányítsuk a szélvédőre Az aeroszolt rázzuk fel és a kaparófejet forgassuk el úgy, hogy a szórófejen lévő nyíl a rés irányába mutasson A jéggel borított felületet felülről lefelé haladva, 20-30 cm távolságból szórjuk be A kaparófej segítségével az olvadó jeget lazítsuk fel és töröljük le Visszajegesedés esetén menet közben használjuk a PREVENT vagy PRELIX téli szélvédőmosó folyadékot Tartalma: 400 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Jégoldó aeroszol prevent 400ml kaparófejes te01431 (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Jégoldó aeroszol prevent 400ml kaparófejes te01431 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Jégoldó aeroszol prevent 400ml kaparófejes te01431 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Jégoldó aeroszol prevent 400ml kaparófejes te01431 (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.