ÁrKözPont automotor termékkereső


Tehergépjárművek és építőipari gépek hidraulika rendszereihez fejlesztve. Megszünteti a kopást és védelmet nyújt a további kopás ellen. Csökken az alkatrész sérülés, törés veszélye a szerves olajadalék anyag használatával. Nem károsítja a tömítéseket. Mozgó alkatrészek könnyebben járnak. Bármilyen hidraulika olajjal keverhető.  Részletekért kattintson ide: https://lincos.hu/5713-olajadalek-hidraulika-rendszerekhez.html
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Olajadalék hidraulika rendszerekhez, 200 ml 121267 (Adalék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Olajadalék hidraulika rendszerekhez, 200 ml 121267 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Olajadalék hidraulika rendszerekhez, 200 ml 121267 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Olajadalék hidraulika rendszerekhez, 200 ml 121267 (Adalék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.