ÁrKözPont automotor termékkereső


Mozgó, surlódó felületek kopását megakadályozza és helyreállítja a kopott felületeket. Olaj elfolyásnál védelmet nyújt a sérülésektől. Alkalmas tehergépjárművekhez és építőipari gépekhez. Csökken a meghibásodás törés esélye. MAX MGSB olajadalék megnövel az alkatrészek élettartamát, amelyek könnyen járnak így csökken a zaj kibocsájtás. Részletekért kattintson ide: https://lincos.hu/5712-olaj-adalek-sebessegvalto-es-eroatviteli-rendszerekhez.html
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Olaj adalék, sebességváltó és erőátviteli rendszerekhez, 200 ml 121250 (Adalék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Olaj adalék, sebességváltó és erőátviteli rendszerekhez, 200 ml 121250 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Olaj adalék, sebességváltó és erőátviteli rendszerekhez, 200 ml 121250 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Olaj adalék, sebességváltó és erőátviteli rendszerekhez, 200 ml 121250 (Adalék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.