ÁrKözPont automotor termékkereső


A sebességváltó olaj adalék használatával csökkenthető a mozgó alkatrészek súrlódása így hosszú élettartam biztosítható. Az alkatrészek kopása minimalizálható. Az adalék személyautók automata váltóinak védelmére, kezelésére szolgál. Használatával csökken a keletkező zaj és a káros rezgések. Részletekért kattintson ide: https://lincos.hu/5707-sebessegvalto-olaj-adalek-agsb.html
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!




Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Sebességváltó olajadalék, agsb, 80 ml 121045 (Adalék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Sebességváltó olajadalék, agsb, 80 ml 121045 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Sebességváltó olajadalék, agsb, 80 ml 121045 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Sebességváltó olajadalék, agsb, 80 ml 121045 (Adalék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.