ÁrKözPont automotor termékkereső


A mozgó alkatrészek kopása minimalizálható a motorolaj adalék használatával. A motor élettartamát növeli. Használatával csökken a károsanyag kibocsájtás. Az adalék alkalmazható minden diesel motorral szerelt személygépjárműhöz, amely futási teljesítménye több mint 50.000 km. Az motorolaj adalék megtapad az alkatrészek felületén és védőréteget képez. Részletekért kattintson ide: https://lincos.hu/5701-atomium-active-plus-diesel-motorolaj-adalek.html
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Atomium active plus diesel motorolaj adalék, 90ml 121168 (Adalék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Atomium active plus diesel motorolaj adalék, 90ml 121168 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Atomium active plus diesel motorolaj adalék, 90ml 121168 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Atomium active plus diesel motorolaj adalék, 90ml 121168 (Adalék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.