ÁrKözPont automotor termékkereső


Az olajba keveredett motorolaj adalék megtapad a motor belső részein, ami megvédi a káros kopásoktól. Védelmet nyújt az aktív használat során. Csökkenti a kopásból adódó meghibásodás esélyét és növeli a motor tartósságát. Használatával könnyebben indul a motor és védelmet nyújt hideginditásnál.  A motorolaj adalék ajánlott minden legalább 50.000 km-t futott benzin és gázüzemű személygépjárműhöz. Részletekért kattintson ide: https://lincos.hu/5700-active-plus-benzines-motorolaj-adalek.html
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Active plus benzines motorolaj adalék, 90 ml 121144 (Adalék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Active plus benzines motorolaj adalék, 90 ml 121144 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Active plus benzines motorolaj adalék, 90 ml 121144 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Active plus benzines motorolaj adalék, 90 ml 121144 (Adalék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.