ÁrKözPont automotor termékkereső


Az ultrahangos tisztító bármilyen szennyezőanyag eltávolítására alkalmas, az alkatrész szétszerelése nélkül. Az ultrahangos mosó vegyszermentes tisztaságot biztosít az alkatrész szerkezeti vagy anyag összetételének megváltoztatása nélkül. Részletekért kattintson ide: https://lincos.hu/5276-ultrahangos-tisztito-keszuelek-13l-50w.html
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ultrahangos tisztító készülék, 1.2l, 50w vgt-1613t (Szereléstechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ultrahangos tisztító készülék, 1.2l, 50w vgt-1613t árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ultrahangos tisztító készülék, 1.2l, 50w vgt-1613t árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ultrahangos tisztító készülék, 1.2l, 50w vgt-1613t (Szereléstechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.