ÁrKözPont automotor termékkereső


Sziréna tolatáshoz 12V-30V kerek 75dBa 15607Gumiabroncs tömítő és fújó. Használható gépjárművekdefektes gumijához, kisebb sérülés esetén. Használati utasítás: A sérült kereket emelje fel, vegyele a szelepsapkát. A palackot alaposan rázza fel, majda rajta levő tömlőn át a palack egész tartalmát eresszea gumiabroncsba. Így kb. 50 km/h sebességgel 40-50km-t tehet meg. Amint lehetséges, az első adandóalkalommal javítassuk meg a sérült gumiabroncsot. Csak kisebb sérülések esetén használható Összetevők: propán-bután (10-20%), izoprolilalkohol (
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Defektjavító spray stac plastic 300ml a01023 (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Defektjavító spray stac plastic 300ml a01023 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Defektjavító spray stac plastic 300ml a01023 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Defektjavító spray stac plastic 300ml a01023 (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.