ÁrKözPont automotor termékkereső

Illatosító paloma happy bag new car

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Illatosító paloma happy bag new carPaloma Happy Bag illatosíó:A Boldogság és Harmónia tasakja. Egyedülálló hazai megoldás, ami a népi hagyományokat idézi. Vidéki hangulatot kölcsönöz otthonának egy a formás kis tasak. A tasak belsejében illatgolyócskák található, melyek több hétig kifejtik hatásukat. Alkalmas mellékhelység és autók illatosítására is. Minőségi parfümmel van átitatva a termék.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Illatosító paloma happy bag new car (Illatosító) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Illatosító paloma happy bag new car árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Illatosító paloma happy bag new car árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Illatosító paloma happy bag new car (Illatosító) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.