ÁrKözPont automotor termékkereső


Embléma magyarország régi műgyantásMűgyantás dekor matricaKiváló minőségű matrica (embléma). Felragasztás előtt kérem zsírtalanítsa meg a felületet, illetve tisztítsa meg azt. A papírról leszedve igazítsa pontosan arra a helyre a terméket, ahova szeretné. Ha a tisztítást és a zsírtalanítást elmulasztja, akkor a tapadó hatás rendkívül csökken. A matricát szobahőmérsékleten ragassza a megadott helyre. Amennyiben nem sikerült felhelyezni pontosan a kívánt helyre és igazításra kerülne sor, akkor figyelembe kell vennie, hogy a ragasztó hatás jelentősen csökken.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Embléma magyarország régi műgyantás (Embléma) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Embléma magyarország régi műgyantás árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Embléma magyarország régi műgyantás árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Embléma magyarország régi műgyantás (Embléma) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.