ÁrKözPont automotor termékkereső


Kéztisztító carplan dabs 150ml dab150                 @Carplan Kéztisztító spray 150 ml (DAB 150)A Dabs Dry egy egyedülálló kéztisztító aeroszol. Kifejezetten olyan helyzetekre lett kifejlesztve, amikor nem áll rendelkezésre megfelelő kézmosási lehetőség, ugyanis használata nem igényel vizet. Különösen előnyös olyan helyzetekben, ahol a kéz tisztasága nélkülözhetetlen a munka elvégzéséhez. A szerrel rendkívül hatékonyan és kényelmesen tisztíthatja kezét, pl. kerékcsere után, autója motorterében végzett javítások, munkák után, olyan helyzetekben, ahol a munkavégzés után keze bepiszkolódásának lehetősége áll fenn (pl. ruha-, papír-, autóalkatrészgyárban stb.). A termék használata kifejezetten javasolt szerviz mérnököknek, áruszállítóknak, autópálya mentőszolgálatoknak, illetve általános, műhelyi tevékenységet folytató személyeknek. HasználataAlaposan rázza fel a flakont - kb. 20-30 másodpercig -, majd fújjon egy kisebb mennyiséget a habból a tenyerére. Ujjbegyeivel lassan masszírozza bele a habot a szennyeződésbe. Ezt követően a piszok, mintha radírt használna, apró szemcsékben fog lejönni a kezéről. Amikor a hab teljesen megszáradt, erőteljesen dörzsölje össze a kezeit. Kezei összedörzsölését ne hagyja abba, amíg a hab és a szennyeződés...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kéztisztító carplan dabs 150ml dab150 @ (Tisztítószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kéztisztító carplan dabs 150ml dab150 @ árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kéztisztító carplan dabs 150ml dab150 @ árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kéztisztító carplan dabs 150ml dab150 @ (Tisztítószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Carplan Kéztisztító spray 150 ml (DAB 150)A Dabs Dry egy egyedülálló kéztisztító aeroszol. Kifejezetten olyan helyzetekre lett kifejlesztve, amikor nem áll rendelkezésre megfelelő kézmosási lehetőség, ugyanis használata nem igényel vizet. Különösen előnyös olyan helyzetekben, ahol a kéz tisztasága nélkülözhetetlen a munka elvégzéséhez. A szerrel rendkívül hatékonyan és kényelmesen tisztíthatja kezét, pl. kerékcsere után, autója motorterében végzett javítások, munkák után, olyan helyzetekben, ahol a munkavégzés után keze bepiszkolódásának lehetősége áll fenn (pl. ruha-, papír-, autóalkatrészgyárban stb.). A termék használata kifejezetten javasolt szerviz mérnököknek, áruszállítóknak, autópálya mentőszolgálatoknak, illetve általános, műhelyi tevékenységet folytató személyeknek. HasználataAlaposan rázza fel a flakont - kb. 20-30 másodpercig -, majd fújjon egy kisebb mennyiséget a habból a tenyerére. Ujjbegyeivel lassan masszírozza bele a habot a szennyeződésbe. Ezt követően a piszok, mintha radírt használna, apró szemcsékben fog lejönni a kezéről. Amikor a hab teljesen megszáradt, erőteljesen dörzsölje össze a kezeit. Kezei összedörzsölését ne hagyja abba, amíg a hab és a szennyeződések teljesen el nem tűnnek kezeiről.