ÁrKözPont automotor termékkereső


Felnitisztító autochem awc500 pumpás 500ml            @Felnitisztító AutoChem AWC500 pumpás 500mlKönnyen és gyorsan eltávolítja a keréktárcsára rokódott olajat, koszt, port,fékport, zsírt és egyéb szennyeződéseket. A készítmény mentes mindenféleártalmas savaktól Alkalmas mindenfélefém és króm keréktárcsa tisztítására A jelenleg forgalomban levő rengetegkeréktárcsa típus miatt mégis, első lépésként mindig ajánlott egy kevésbéfeltűnő helyen kipróbálni a készítményt Használati utasítás: 1) Használat előtt alaposan rázza fel a flakont. 2)Permetezze a szert közvetlenül a felnire, majd hagyja száradni kb. 5-10 percig. 3) Egy erős drótkefével alaposan dörzsölje át a felnit, hogy fellazítsa aszennyeződéseket. 4) Bő vízzel öblítse le a kezelt felületet. Ha a szennyeződésjellege/mértéke indokolja, ismételje meg a 2-3. lépéseket. Ha a szer véletlenül afestésre jut, azonnal öblítse le tiszta vízzel. FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Felnitisztító autochem awc500 pumpás 500ml @ (Tisztítószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Felnitisztító autochem awc500 pumpás 500ml @ árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Felnitisztító autochem awc500 pumpás 500ml @ árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Felnitisztító autochem awc500 pumpás 500ml @ (Tisztítószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.