ÁrKözPont automotor termékkereső


Rejtett szelep garnitúra 4db-os A garnitĂşra 4 db szelepet, 2 db pĂłt szelepsapkát Ă©s 1 db adaptert tartalmaz, kis átlátszĂł műanyag dobozba csomagolva. A szelep a 11,5 mm-es furatba illeszkedik. A gumitömĂ­tĂ©s mindig a furat alsĂł rĂ©szĂ©rĹ‘l tömĂ­t. Akik felĂĽlrĹ‘l prĂłbálták ezt elĂ©rni, nem jártak sikerrel, Ă©s a levegĹ‘ szĂ©p lassan elszökött az abroncsbĂłl. A szelep elĹ‘nye, hogy alig látszik ki a könnyűfĂ©m felnibĹ‘l, Ă©s a szegecselt mintázatĂş felniknĂ©l, tökĂ©letesen harmonizál a kinĂ©zettel. További elĹ‘nye, Ă©s ez egyben a hátránya is, hogy csak az adapterrel lehet a levegĹ‘nyomást ellenĹ‘rizni a kerekekben. Az adapter termĂ©szetesen kĂĽlön is pĂłtolhatĂł.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Rejtett szelep garnitúra 4db-os (Kerékszerelő, centírozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Rejtett szelep garnitúra 4db-os árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Rejtett szelep garnitúra 4db-os árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Rejtett szelep garnitúra 4db-os (Kerékszerelő, centírozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.