ÁrKözPont automotor termékkereső


Tisztító szett laptophoz, számítógépekhez igoTisztító szett laptophoz iGoAz alapvető laptoptisztító szett jellegzetességei- Könnyen alkalmazható az összes laptop és PC számítógépeken. - Egyszerű és gyors, ötlépéses eljárással az összes külső részt megtisztíthatja. - Használatával hatékonyan távolítható el a por, a szöszök, az olaj és a piszok. - Kompakt, hordozható keményborítású tartótáska, hogy megvédje a különböző tisztító eszközöket. - Innovatív fúvóka a por és törmelékek eltávolítására a billentyűzet közül és más nehezen hozzáférhető helyekről. - Forradalmi háromszög alakú kijelző tisztító ergonómikus nyéllel, hogy a kijelző minden sarkából könnyedén tudja eltávolítani a különböző szennyeződéseket. - Egyedülálló billentyűzettisztító toll cserélhető fejjel egy hatékony tisztítási módszert biztosítva a billentyűzetnek és a nehezen hozzáférhető részeknek. A csomag tartalma1. Billentyűzettisztító toll (1db) Pótfejek a billentyűzettisztító tollhoz (2db)2. Kijelző tisztító (1db)3. Extra finom mikroszálas törlőkendő (1db)4. Kijelző tisztító folyadék (30ml)5. Általános felülettisztító folyadék (10ml)6. Pumpás fúvóka (1db)Származási ország: USA
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Tisztító szett laptophoz, számítógépekhez igo (Tisztítószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Tisztító szett laptophoz, számítógépekhez igo árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Tisztító szett laptophoz, számítógépekhez igo árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Tisztító szett laptophoz, számítógépekhez igo (Tisztítószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.