ÁrKözPont automotor termékkereső


Telefontartó konnektorra akasztható,összecsukható sa028Egyszerű és praktikus megoldás hordozható készülékek töltés közbeni tárolásához. Ideális telefonhoz, MP3/MP4 lejátszóhoz, navigációhoz. Összecsukható, utazáskor is hasznos társ. Az alábbi színekben kapható: narancssárgakékfehérfeketeMegrendelés esetén a MEGJEGYZÉS rovatba kérjük feltüntetni a választott színt
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Telefontartó konnektorra akasztható,összecsukható sa028 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Telefontartó konnektorra akasztható,összecsukható sa028 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Telefontartó konnektorra akasztható,összecsukható sa028 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Telefontartó konnektorra akasztható,összecsukható sa028 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.