ÁrKözPont automotor termékkereső

Izzó 12v h7 55w 64210-01b original line osram.

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.


Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Izzó 12v h7 55w 64210-01b original line osram. (Izzó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Izzó 12v h7 55w 64210-01b original line osram. árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Izzó 12v h7 55w 64210-01b original line osram. árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Izzó 12v h7 55w 64210-01b original line osram. (Izzó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Xenon hatású izzó H7Tápellátás: 12VFoglalat: H7 (PX26D)Teljesítmény: 55WFényteljesítmény növelés: IGEN van, 30%-os egy hagományos izzóhoz képestFénycsóva színe: jégfehérFelhasználás jellege: autó izzó, közúti forgalomEurópai minősítés: IGEN vanAz ULTRA LIFE család: minden külső jármű lámpáhozMikor bekapcsolt lámpákkal vezet, nem csak a fényszórólámpák égnek, hanem minden - a jármű külsején lévő - lámpa is (hátsó lámpák, rendszámvilágító lámpa, stb.). Ezen oknál fogva az elülső fényszóró lámpák mellett további megnövelt élettartamú jelzőlámpák is találhatók az ULTRA LIFE termékek között (leváltva a korábbi LIGHT@DAY lámpákat). Amennyiben ULTRA LIFE elülső reflektorlámpákat használ jól teszi, ha jelzőlámpái is ULTRA LIFE termékek. Ettől biztonságosabbá válik autója, és megszabadul a járulékos költségektől - különösen a kisebb méretű lámpák esetén.OSRAM SILVERSTAR – 50%-kal több fény az útonAz út kritikus szakaszára több fényt vetítve Önnek több ideje marad a cselekvésre, ráadásul elkerülheti a fékezzek vagy ne fékezzek? kérdés felvetését. Mindez annak köszönhető, hogy a helyzet korábban válik felismerhetővé és így tudja, mire számíthat. A mindennapi gyakorlatból merített példák segíthetnek annak felismerésében, hogy az 50%-kal több fény mit is jelenthet. Az OSRAM Silverstar előnyeAz 50%-kal több útra irányított fény 20 m-rel hosszabb fénycsóvát eredményez - ez 4-5 járműnek megfelelő távolsággal hosszabb cselekvési időt jelent, ami döntő jelentőségű lehetH7-es jó minőségű fehér izzóA Neolux az OSRAM német cég egyik leányvállalata. Kiváló minőségű izzókat gyártanak. Nem csak tartóssága, de fényereje is rendkívüli ennek az izzónak. A Neolux egy új technológiát használ, mely az átlagos izzóknál hosszabb élettartammal rendelkezik.Technikai adatok:Tápellátás: 12VTeljesítmény: 55WFoglalat: H7Fényerő: +50%-al magasabb, mint a hagyományos halogén izzókéE minősítés: VanFénycsóva színe: melegfehérOSRAM ULTRA LIFE H7 64210ULT (12V/55w) 2db-osAz ULTRA LIFE család: minden külső jármű lámpáhozMikor bekapcsolt lámpákkal vezet, nem csak a fényszórólámpák égnek, hanem minden - a jármű külsején lévő - lámpa is (hátsó lámpák, rendszámvilágító lámpa, stb.). Ezen oknál fogva az elülső fényszóró lámpák mellett további megnövelt élettartamú jelzőlámpák is találhatók az ULTRA LIFE termékek között (leváltva a korábbi LIGHT@DAY lámpákat). Amennyiben ULTRA LIFE elülső reflektorlámpákat használ jól teszi, ha jelzőlámpái is ULTRA LIFE termékek. Ettől biztonságosabbá válik autója, és megszabadul a járulékos költségektől - különösen a kisebb méretű lámpák esetén.