ÁrKözPont automotor termékkereső


Embléma f&f 4db-os nissan 50mm műgyantás              @Műgyantás matrica készlet dísztárcsára, felnire:Elsősorban kerékre kialakított matrica garnitúra. Esztétikus és elegáns megjelenést kölcsönöz a dísztárcsáknak, felniknek. Felragasztása:Legalább 20C fokos hőmérsékletben történjen. 1. Tisztítsa meg a felületet és zsírtalanítsa azt, hogy semmilyen szennyeződés ne legyen rajta. 2. Óvatosan, vegye le a papírról az egyik matricát és a dísztárcsa középre ragassza fel. Ügyeljen arra, hogy a matrica teljes felületen illeszkedjen a felragasztott felületre, különben leválhat róla. 3. Nyomja a felültre néhány másodpercig. 4. Ismételje meg a folyamatot az összes dísztárcsán. Maximális hatásfok érdekében ne használja a tárcsákat legalább 24 óráig és lehetőség szerint, folyamatos nyomásnak legyen kitéve a matrica. Időközönként ellenőrizze, hogy megfelelően illeszkedik e a matrica.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Embléma f&f 4db-os nissan 50mm műgyantás @ (Embléma) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Embléma f&f 4db-os nissan 50mm műgyantás @ árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Embléma f&f 4db-os nissan 50mm műgyantás @ árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Embléma f&f 4db-os nissan 50mm műgyantás @ (Embléma) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.