ÁrKözPont automotor termékkereső


Fagyállómérő pumpás kicsi üveg csöves allride22938a2225FAGYÁLLÓMÉRŐ PUMPÁS CSÖVES, ALPIN 731005Szerelje össze a műszert úgy, hogy az a fajsúly mérésére alkalmaslegyen. Távolítsa el a szivacsot, majd a gumi szívócső és a labdacssegítségével töltse fel a műszert fagyálló folyadékkal, míg az úszószabadon nem lebeg. A mértéket etilénglykol esetében a zöldskálán, metilalkohol esetében a fehér skálán olvassa. Használat után mossa ki a mérőt langyos vízzel
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Fagyállómérő pumpás kicsi üveg csöves allride22938a2225 (Kötelező tartozék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Fagyállómérő pumpás kicsi üveg csöves allride22938a2225 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Fagyállómérő pumpás kicsi üveg csöves allride22938a2225 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Fagyállómérő pumpás kicsi üveg csöves allride22938a2225 (Kötelező tartozék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.