ÁrKözPont automotor termékkereső

Motorindító spray motip 568_544 400ml (hidegindító)

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Motorindító spray motip 568_544 400ml (hidegindító)
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Motorindító spray motip 568_544 400ml (hidegindító) (Kötelező tartozék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Motorindító spray motip 568_544 400ml (hidegindító) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Motorindító spray motip 568_544 400ml (hidegindító) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Motorindító spray motip 568_544 400ml (hidegindító) (Kötelező tartozék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Motip motorindító spray 400ml (hidegindító)Belsőégésű motorok indítási problémáira alkalmas készítmény.Tulajdonságok, jellemzőkGyorsan száradóÉter-alapúHasználata:Használat előtt rázza fel.Többször fecskendezzen egy kevés szert a levegő szűrő szívó nyílásába.Indítsa a motort.Ha a helyzet nem javul a műveletet ismételje meg kétszer, ha ezek után sem változik a helyzet, vigye el szakemberhez.