ÁrKözPont automotor termékkereső


Fenyő figura táncoló,zenélő,25cm kdd25TÁNCOLÓ ÉS ZENÉLŐ FENYŐFA KKD 25Végre egy figura ami kellemes dallamot énekel, az adatlapon található videón meg is tekinthető. A kis fenyőfigura ritmusra táncol és forog, ezzel kellemes ünnepi hangulatot biztosít.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Fenyő figura táncoló,zenélő,25cm kdd25 (Ajándéktárgyak) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Fenyő figura táncoló,zenélő,25cm kdd25 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Fenyő figura táncoló,zenélő,25cm kdd25 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Fenyő figura táncoló,zenélő,25cm kdd25 (Ajándéktárgyak) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A kellemes dallam ritmusára lépegető-táncoló mozgást végez a fenyő figura. 3 db AA 1,5V-os ceruzaelemmel működik, de az elem nem tartozék.