ÁrKözPont automotor termékkereső


Dísztárcsa (16) argo giga black 4db-os garnitúra
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Dísztárcsa (16) argo giga black 4db-os garnitúra (Dísztárcsa) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Dísztárcsa (16) argo giga black 4db-os garnitúra árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Dísztárcsa (16) argo giga black 4db-os garnitúra árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Dísztárcsa (16) argo giga black 4db-os garnitúra (Dísztárcsa) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Univerzális dísztárcsa garnitúra (4db/garnitúra)Lemez felnire felhelyezhető univerzális dísztárcsa, mely nem csak védi a kereket, hanem rendkívül sportos/elegáns külsőt is ad autójának. Felhelyezése rendkívül egyszerű:1. Először is nézze meg, hogy Önnek melyik dísztárcsa méret a legmegfelelőbb. Ezt az értéket a kerékabroncsról tudja leolvasni, melynek mérete collban van megadva és az esetek 95%-ban a 3. szám jelzi. Legáltalánosabb méretek: 12,13,14,15,16 és 17 coll2.Óvatosan távolítsa el a csomagolást a dísztárcsákról, ügyeljen arra, hogy ne sérüljön se a felület, se a rögzítő fül. 3.Fogja a kezébe az egyik dísztárcsát és a belső felén keressen egy kisebb mélyedést, ami a szelepnek van kivágva. 4.Ha megtalálta a kivágást, akkor helyezze a lemez felnihez a szelephez igazodva a dísztárcsát. 5.Miután illesztette a dísztárcsát a felnihez kezdje el bepattintani a füleket a peremhez. Tanácsos átlósan csinálnia. 6.Ha pontosan illeszkedik a dísztárcsa minden füle, akkor a 3. ponttól ismételje meg a műveletet az összes keréken. Univerzális dísztárcsa garnitúra (4db/garnitúra)Lemez felnire felhelyezhető univerzális dísztárcsa, mely nem csak védi a kereket, hanem rendkívül sportos/elegáns külsőt is ad autójának. Felhelyezése rendkívül egyszerű:1. Először is nézze meg, hogy Önnek melyik dísztárcsa méret a legmegfelelőbb. Ezt az értéket a kerékabroncsról tudja leolvasni, melynek mérete collban van megadva és az esetek 95%-ban a 3. szám jelzi. Legáltalánosabb méretek: 12,13,14,15,16 és 17 coll2.Óvatosan távolítsa el a csomagolást a dísztárcsákról, ügyeljen arra, hogy ne sérüljön se a felület, se a rögzítő fül. 3.Fogja a kezébe az egyik dísztárcsát és a belső felén keressen egy kisebb mélyedést, ami a szelepnek van kivágva. 4.Ha megtalálta a kivágást, akkor helyezze a lemez felnihez a szelephez igazodva a dísztárcsát. 5.Miután illesztette a dísztárcsát a felnihez kezdje el bepattintani a füleket a peremhez. Tanácsos átlósan csinálnia. 6.Ha pontosan illeszkedik a dísztárcsa minden füle, akkor a 3. ponttól ismételje meg a műveletet az összes keréken.