ÁrKözPont automotor termékkereső


Üléshuzat sport fekete 11db-os univ.Üléshuzat Sport fekete 11db-osMutatós, kiváló minőségű, kényelmes huzat, mely egyszerűen felhelyezhető. Alkalmazható oldallégzsákkal ellátott járművekben is. Az üléshuzatok a gyári huzatokat megóvják a sérülésektől, piszoktól, esztétikus megjelenést és eredetiséget nyújtanak. Univerzális mivoltának köszönhetően, majdnem minden járműre felhelyezhető, kivétel, ha az első ülés kagylósított (sport). Felszerelési útmutató: az üléshuzat rögzítése a csomagban lévő kampókkal és a huzatra varrt gumi fülekkel történik. A huzatot feszesen helyezze rá az ülésre, majd a gumifüleket a kampók segítségével az ülés alján egymásba, vagy a fém részekbe, rugókba akassza be A fejtámla helyének meghatározásakor az első ülésrészt pontosan és feszesen húzza rá az ülésre. Ekkor kitapintható a fejtámla rúdjának bemeneti nyílása. Ezen a két ponton vágjon két lyukat az anyagba,majd a csomagban lévő patentokat a lyukba tegye bele és az ellendarabot pattintsa rá. Az első ülések támla része oldallégzsák kivágással van ellátva. Az üléshuzat pamut, polyester, acryl alapanyagból készült. Mosás: semleges, szintetikus, általános mosóporral, langyos vízben, kézzel nyomkodva. Öblítés: hideg vízben, legalább 2x. VEGYKEZ...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Üléshuzat sport fekete 11db-os univ. (Üléshuzat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Üléshuzat sport fekete 11db-os univ. árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Üléshuzat sport fekete 11db-os univ. árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Üléshuzat sport fekete 11db-os univ. (Üléshuzat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Üléshuzat Sport fekete 11db-osMutatós, kiváló minőségű, kényelmes huzat, mely egyszerűen felhelyezhető. Alkalmazható oldallégzsákkal ellátott járművekben is. Az üléshuzatok a gyári huzatokat megóvják a sérülésektől, piszoktól, esztétikus megjelenést és eredetiséget nyújtanak. Univerzális mivoltának köszönhetően, majdnem minden járműre felhelyezhető, kivétel, ha az első ülés kagylósított (sport). Felszerelési útmutató: az üléshuzat rögzítése a csomagban lévő kampókkal és a huzatra varrt gumi fülekkel történik. A huzatot feszesen helyezze rá az ülésre, majd a gumifüleket a kampók segítségével az ülés alján egymásba, vagy a fém részekbe, rugókba akassza be A fejtámla helyének meghatározásakor az első ülésrészt pontosan és feszesen húzza rá az ülésre. Ekkor kitapintható a fejtámla rúdjának bemeneti nyílása. Ezen a két ponton vágjon két lyukat az anyagba,majd a csomagban lévő patentokat a lyukba tegye bele és az ellendarabot pattintsa rá. Az első ülések támla része oldallégzsák kivágással van ellátva. Az üléshuzat pamut, polyester, acryl alapanyagból készült. Mosás: semleges, szintetikus, általános mosóporral, langyos vízben, kézzel nyomkodva. Öblítés: hideg vízben, legalább 2x. VEGYKEZELNI, VASALNI TILOS FIGYELMEZTETÉS:Nem alkalmas kagyló (sport) üléssel ellátott járművekhez Az üléshuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultságától függően). Ezek hiányában - a termék megóvása érdekében - forduljon szakemberhez.