ÁrKözPont automotor termékkereső


Vízmelegítő, merülőforraló 12v 108w  allride02160Vízmelegítő merülőforraló 200 Wattos:Bögrék, kisebb tálakban levő víz melegítésére szolgáló eszköz. Néhány másodperc alatt rendkívül magas hőmérségletre felmelegszik a készülék. Használata nagyon egyszerű. Helyezze el a melegitendő folyadékban a készüléket, de csak a fém részét. Ezután helyezze a szivargyújtó aljzatba a dugót és melegítse a kívánt hőmérségletre. Figyelmeztetés:Működés alatt ne fogja meg a fémet, mert égési sérüléseket okozhat. Ne adja gyermek kezébe. A terméket járó motor mellett használja, mivel rendkívül nagy a teljesítményfelvétele, így az akkumulátort hamar lemerítheti. ha már nem használja a készüléket, akkor hagyja kihülni és csak utána csomagolja el. A terméket működés alatt ne hagyja őrizetlenűl
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Vízmelegítő, merülőforraló 12v 108w allride02160 (Kényelem) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Vízmelegítő, merülőforraló 12v 108w allride02160 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Vízmelegítő, merülőforraló 12v 108w allride02160 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Vízmelegítő, merülőforraló 12v 108w allride02160 (Kényelem) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.