ÁrKözPont automotor termékkereső

Biztonsági öv hátsó nem automata 2pontos vászon szár

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Biztonsági öv hátsó nem automata 2pontos vászon szár
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Biztonsági öv hátsó nem automata 2pontos vászon szár (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Biztonsági öv hátsó nem automata 2pontos vászon szár árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Biztonsági öv hátsó nem automata 2pontos vászon szár árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Biztonsági öv hátsó nem automata 2pontos vászon szár (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

2 pontos hátsó biztonsági övEU normáknak megfelelNem autómata, azaz nem húzza vissza a csigaSzabványos hátsó biztonsági övElhelyezkedés: hátsó ülés, középső rész.Biztonsági okok miatt beszerelését bízza hivatásos szakemberre.Műszaki adatlap pdf formátumban letölthető.Automata hátsó biztonsági öv 2 pontos2 pontos EU normáknak megfelelő automata biztonsági öv.Merev szárralAutomata, tehát a csörlő visszatekercseli.Hátsó 3 pontos biztonsági övNem automata 3 pontos biztonsági öv vászont szárral. A szükséges engedélyekkel rendelkezik az öv.