ÁrKözPont automotor termékkereső


Csomagtartó box hakr bc1 300l 1220x760x360 tetőbox, túraboxHakr 300l Túrabox / TetőboxUniverzális tetőbox, szinte minden tetőcsomagtartóval rendelkező autóra felszerelhető.Szerelési útmutató1. A Hakr 300L túrabox a legtöbb általánosan elfogadott tetőcsomagtartóra felszerelhető. A csomagtartó keresztrúdjának maximális profilmérete 48x30 mm lehet. Nagyobb átmérőjű profilnál speciális kengyel szükséges a rögzítéshez. Ezeket a kiegészítőket a csomagolás nem tartalmazza. A távolság a keresztrúdak között 623 - 953 mm között lehet (1. ábra, mely a csomagoláson belül találhat). A boxot úgy helyezze el, hogy a súlyeloszlás egyenletes legyen, és hogy ötajtós modell esetén a hátsó ajtó is akadálymentesen nyitható legyen.2. A box aljában találhatóak a rögzítőnyílások. Válasszon egy nyílást a keresztrúd közelében. Pontosítsa a box helyét, alulról rögzítse a rúdhoz az U szorítókengyellel (1.), majd felülről helyezze rá az alátététet és a rögzítőt (3.). Ezután a mellékelt anyacsavarral (4.) rögzítse őket. A szorítócsavar ereje 2 Nm.Felszereléskor ügyeljen arra, hogy a szorítókengyel ne deformálódjon el. A rögzítőheveder áthúzható az alátét és a rögzítő alatt (2. ábra).Rakomány szállításaA boxban levő rakomány elcsúszásának megakadályozásához javasolt rög...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Csomagtartó box hakr bc1 300l 1220x760x360 tetőbox, túrabox (Csomagtartó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Csomagtartó box hakr bc1 300l 1220x760x360 tetőbox, túrabox árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Csomagtartó box hakr bc1 300l 1220x760x360 tetőbox, túrabox árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Csomagtartó box hakr bc1 300l 1220x760x360 tetőbox, túrabox (Csomagtartó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Hakr 300l Túrabox / TetőboxUniverzális tetőbox, szinte minden tetőcsomagtartóval rendelkező autóra felszerelhető.Szerelési útmutató1. A Hakr 300L túrabox a legtöbb általánosan elfogadott tetőcsomagtartóra felszerelhető. A csomagtartó keresztrúdjának maximális profilmérete 48x30 mm lehet. Nagyobb átmérőjű profilnál speciális kengyel szükséges a rögzítéshez. Ezeket a kiegészítőket a csomagolás nem tartalmazza. A távolság a keresztrúdak között 623 - 953 mm között lehet (1. ábra, mely a csomagoláson belül találhat). A boxot úgy helyezze el, hogy a súlyeloszlás egyenletes legyen, és hogy ötajtós modell esetén a hátsó ajtó is akadálymentesen nyitható legyen.2. A box aljában találhatóak a rögzítőnyílások. Válasszon egy nyílást a keresztrúd közelében. Pontosítsa a box helyét, alulról rögzítse a rúdhoz az U szorítókengyellel (1.), majd felülről helyezze rá az alátététet és a rögzítőt (3.). Ezután a mellékelt anyacsavarral (4.) rögzítse őket. A szorítócsavar ereje 2 Nm.Felszereléskor ügyeljen arra, hogy a szorítókengyel ne deformálódjon el. A rögzítőheveder áthúzható az alátét és a rögzítő alatt (2. ábra).Rakomány szállításaA boxban levő rakomány elcsúszásának megakadályozásához javasolt rögzíteni a rakományt rögzítőhevederrel, vagy egyéb módon. Fontos a teher egyenletes elosztása az alábbi módon: 1/4;1/2;1/4 (3. ábra). A teher mérete ne haladja meg a box belső kapacitását. A box maximális töltősúlya 50 kg! A csomagtartórúd, a box és a hasznos teher összes súlya ne haladja meg a gépjármű tetejének a terhelhetőségét!A box nyitása és zárása egy központi zár (2.), és két mechanikus kiegészítő (6.) segítségével oldható meg. A box tetejének felnyitásához fordítsa el a kulcsot a zárban bal irányba, ezzel kioldja a zárnyelvet, (hogy a zárhoz hozzáférjen, nyissa ki a biztonsági zárat a zárszerkezet alsó részén), majd nyissa fel a box tetejét. Ha a tető lecsukása után nem tudná lezárni a boxot, ellenőrizze a boxban levő terhet, és úgy helyezze el, hogy le tudja zárni a tetőt, és ráfordítani a zárat. Ellenőrizze, hogy helyesen zárta -e le a boxot.FIGYELEM!-Mielőtt elindul, ellenőrizze, hogy a túrabox megfelelően fel van-e erősítve a tetőcsomagtartóra, és hogy a csomagtartó rúdjai megfelelően feszesen fel van-e erősítve a gépjármű tetejére! A box menet közben mindig legyen zárva!-Ha nem ellenőrzi a felerősítést, és laza a box, az súlyos balesetet okozhat! Menet közben is alkalmanként álljon meg, és ellenőrizze a felerősítés feszességét!-Tetőcsomagtartóval legyen óvatos a felüljárók alatt és az alagutakban!-Ne lépje túl a tető engedélyezett terhelhetőségét!-Legyen óvatos kanyarnál, fékezésnél és keresztszélben, a tetőbox miatt ugyanis a gépjármű menettulajdonságai megváltoznak!-A maximális sebesség a boksszal 120 km/h!-A tisztításhoz használjon szappanos vizet, a maró hatású vegyianyagok kárt tehetnek a box anyagában!Származási ország: Csehország.