ÁrKözPont automotor termékkereső


Műszer digitális fordulatszám mérő 52mm dgt8805Digitális fordulatszámmérő műszer 52mm-es kivitelben DGT 8805Az autó fordulatszámának mérésére szolgáló műszer. Csak páros hengerrel rendelkező benzin üzemű autókhoz használható, de minimum 4 hengerrel kell, hogy rendelkezzen. 2 hengerrel illetve dízel üzemű autókhoz nem használható, ugyanis nem valós értékek mutatna.Digitális fordulatszámmérő jellemzői:- Extra erős pirosan világító számok- Sötétített lencse- Modern Design - A Rally Team USA közreműködésével tökéletesített technológia- Könnyen beszerelhető bármilyen benzines autótípusba- DC 10-15V(12)- Energiafelvétel: MAX 0.3AFordulatszám mérő bekötése:1. Kösse ki a negatív akkumulátor kábelt.2. Csatlakoztassa a kábeleket a mellékelt ábra szerint.3.A tűzfalnál a furaton vezesse át a kábeleket.4. A második kábel egyik végét a műszerhez, a másik végét a karosszériához csatlakoztassa.5. A csújtáskapcsolóra kösse rá a pozitív kábelt.6. Csatlakoztassa vissza a negatív kábelt.A csomagoláson belül képes bekötési rajz is segíteni fogja a beszereléstA műszerhez tanácsos műszertartó házat nézni.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Műszer digitális fordulatszám mérő 52mm dgt8805 (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Műszer digitális fordulatszám mérő 52mm dgt8805 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Műszer digitális fordulatszám mérő 52mm dgt8805 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Műszer digitális fordulatszám mérő 52mm dgt8805 (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.