ÁrKözPont automotor termékkereső


Textilszőnyeg garnitúra szürke-fekete 4db-os kumo 25127Kumo prémium textilszőnyeg szett szürke-feketePrémium minőségű vastag filcszőnyeg koszvédő borítással. A szőnyeg szett alja csúszásmentes anyaggal van borítva, így biztonságos és stabil illeszkedést biztosít az autóban. A szőnyeg egyedi sportos belső teret biztosít az autónak. Vastag anyagának köszönhető, hogy rendkívüli a szennyeződés elnyelő képessége hasonló társaihoz képest. Az autószőnyeg univerzális, így szinte bármelyik 4-5 személyes autóban felhasználható. Kiváló ajándék is lehet!A szett 4db szőnyeg tartalmaz, 2db-ot előre és kettőt hátra. A szőnyeget úgy helyezzük el az autóban, hogy a pedálhasználat biztonságos legyen.Méretei:Első szett:68x48cmHátsó szett:30x48cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Textilszőnyeg garnitúra szürke-fekete 4db-os kumo 25127 (Szőnyeg) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Textilszőnyeg garnitúra szürke-fekete 4db-os kumo 25127 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Textilszőnyeg garnitúra szürke-fekete 4db-os kumo 25127 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Textilszőnyeg garnitúra szürke-fekete 4db-os kumo 25127 (Szőnyeg) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.