ÁrKözPont automotor termékkereső


Nagyítólencse jelzőlámpa figyelő lencse 2423276Jelzőlámpa figyelő, látótérnövelő lencseElső szélvédőre alkalmazható látótérnövelő lencse. Kifejezetten a nagyobb szögű látásra van kifejlesztve. Nagyon sok jelzőlámpa olyan helyen van, ami az első záróvonaltól nem látható. Pl. ilyen célra tökéletesen használható, ugyanis a lencsével a látóterünk növekszik.Mérete: kb. 75mmElhelyezés:Helyezze el a nagyítólencsét a vezető oldalon a szélvédő tetején.A nagyítólencse felrakása:1. Tisztítsa meg az szélvédőöveget.2. Bontsa ki a lencsét a csomagolásból.3. A lencséről távolítsa el a védőfóliát4. Ragassza fel a szélvédő felső részére a vezetőoldalon, lsd.: a csomagoláson található rajzon.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Nagyítólencse jelzőlámpa figyelő lencse 2423276 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Nagyítólencse jelzőlámpa figyelő lencse 2423276 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Nagyítólencse jelzőlámpa figyelő lencse 2423276 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Nagyítólencse jelzőlámpa figyelő lencse 2423276 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.