ÁrKözPont automotor termékkereső


Napvédő hátsó szélvédőre fekete 100x50cm 1db 66918Hátsó szélvédőre napfényvédőNapfénynek ellenálló PES hálós enyhén áttetsző anyagból. Könnyű felszerelés a tapadókorongoknak köszönhetően. Ez a napfényvédő a hátsó szélvédőre van tervezve. Használata, csak enyhén csökkenti a szabad kilátást.Használati utasítás:A termék összehajtott állapotban található a csomagban, melyhez mellékelve vannak a tapadókorongok. A kivételt határozottan végezzük, a szélén megfogva, mert az acélhuzalok feszítésének köszönhetően szinte maguktól kinyílnak. Ezt követően a tapadókorongot bújtassuk át a nyíláson. Ha a csomagolásban picit deformált a korong, akkor a tapadás hatásfokának érdekében kézmeleg (langyos) vízbe áztassuk be a korongot, hogy visszanyerje eredeti formáját. Majd a kiválasztott helyre helyezzük a terméket. Használaton kívül tárolhatjuk a terméket a tartó tasakjában.A tapadást megszüntetve kivehetjük a tapadókorongot, majd az összehajtást követően a termék mellé vagy közé is tehetjük.Az összehajtást úgy végezzük, hogy az egymással szemben lévő sarkokat ellentétes tenyérállással megfogva egy határozott csavarást végezzünk, miközben tenyerünkkel közelítünk egymáshoz.Ezt követően a terméket behelyezhetjük a tartójába.FIGYELMEZTETÉS!Gyermekek k...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Napvédő hátsó szélvédőre fekete 100x50cm 1db 66918 (Árnyékolás) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Napvédő hátsó szélvédőre fekete 100x50cm 1db 66918 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Napvédő hátsó szélvédőre fekete 100x50cm 1db 66918 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Napvédő hátsó szélvédőre fekete 100x50cm 1db 66918 (Árnyékolás) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Hátsó szélvédőre napfényvédőNapfénynek ellenálló PES hálós enyhén áttetsző anyagból. Könnyű felszerelés a tapadókorongoknak köszönhetően. Ez a napfényvédő a hátsó szélvédőre van tervezve. Használata, csak enyhén csökkenti a szabad kilátást.Használati utasítás:A termék összehajtott állapotban található a csomagban, melyhez mellékelve vannak a tapadókorongok. A kivételt határozottan végezzük, a szélén megfogva, mert az acélhuzalok feszítésének köszönhetően szinte maguktól kinyílnak. Ezt követően a tapadókorongot bújtassuk át a nyíláson. Ha a csomagolásban picit deformált a korong, akkor a tapadás hatásfokának érdekében kézmeleg (langyos) vízbe áztassuk be a korongot, hogy visszanyerje eredeti formáját. Majd a kiválasztott helyre helyezzük a terméket. Használaton kívül tárolhatjuk a terméket a tartó tasakjában.A tapadást megszüntetve kivehetjük a tapadókorongot, majd az összehajtást követően a termék mellé vagy közé is tehetjük.Az összehajtást úgy végezzük, hogy az egymással szemben lévő sarkokat ellentétes tenyérállással megfogva egy határozott csavarást végezzünk, miközben tenyerünkkel közelítünk egymáshoz.Ezt követően a terméket behelyezhetjük a tartójába.FIGYELMEZTETÉS!Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ki- és becsomagolásnál fokozottan ügyeljünk, arra, nehogy baleset érjen bárkit is! Magunktól eltartva használjuk a terméket! Mivel feszítő acélhuzallal van ellátva a termék!