ÁrKözPont automotor termékkereső


Autóriasztó központizár vezérléssel nt898d/lj005Autóriasztó központi zárasAlacsony energiafelvételű ugrókódos autóriasztó központi zár vezérléssel. A riasztó szélsőséges hőmérséklet esetén is tökéletesen működik. Általános védelmi célokra tökéletesen megfelel ez a szerkezet. Nem a világ legjobb autóriasztója, de ár/érték arányban kiemelkedően jó.Főbb jellemzői:- 2 darab távirányító ( 433 MHz )- Ütésérzékelő- Ugrókódos- Szerviz üzemmód- Rablásgátlás- Csomagtér nyitás- Rablásgátlás- Központi zár vezérlés- Elektromos vagy pneumatikus központi zár beállítható- Szerviz gomb- Néma riasztás- Vészleállítás- Alacsony energia felvétel, hosszú élettartam- Szélsőséges hőmérséklet esetén is kiválóan működik
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autóriasztó központizár vezérléssel nt898d/lj005 (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autóriasztó központizár vezérléssel nt898d/lj005 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autóriasztó központizár vezérléssel nt898d/lj005 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autóriasztó központizár vezérléssel nt898d/lj005 (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.