ÁrKözPont automotor termékkereső


Kézi kürt (sport duda) 300ml stacplastic/vmdPalackos kürt / duda sporteseményekhez:Sportesemény indítására, illetve szurkoláshoz és vészjelzés leadására alkalmazható kürt. Továbbá alkalmazható állatriasztásra is, ugyanis fülsüketítő hangja van. Nagyon fontos, hogy ne irányítsuk rá senkire, ugyanis halláskárosodást okozhat! Gyermekek kezébe nem kerülhet!Használati utasítás:Csatlakoztassa a fejet a palackhoz, majd ezt követően, használat előtt jól rázza fel a palackot. 10mp-nél hosszabb ideig egy huzamban nem ajánlott a használata. A hajtógáz kiáramlás által keletkezett olykori dermedés miatt. Az esetleges dermedés semmilyen károsító hatással nem jár, pár perc eltelte után újra használható a termék
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kézi kürt (sport duda) 300ml stacplastic/vmd (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kézi kürt (sport duda) 300ml stacplastic/vmd árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kézi kürt (sport duda) 300ml stacplastic/vmd árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kézi kürt (sport duda) 300ml stacplastic/vmd (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Sport duda fejSport kürtökkel kompatibilis kürt fej, mely az eredeti megsérülése esetén könnyedén cserélhető, illetve pótolható.